Close
Na een huiddiagnose wordt de juiste behandeling of het juiste behandelplan opgesteld. Hierbij gaan we doelgericht werken om de huidproblemen te verbeteren. Alle behandelingen gebeuren met de producten van Germaine De Capuccini.

Ligne Option

Een basisverzorging om het evenwicht te herstellen en de schoonheid te bewaren. Aangepast aan uw huidtype hydraterend, ontspannend of zuiverend.

So Delicate

Een delicate kalmerende verzorging voor de gevoelige tot zeer gevoelige en reactieve huid. Voorkomt irritaties en roodheden

Purexpert

Een zuiverende behandeling voor een gezonde stralende huid. Geeft de huid een mat, zuiver en egaal uiterlijkt. Het verkleint de poriën.

Royal Jelly

Een herstellende en voedende verzorging voor een vale, doffe, droge huid op basis van koninginnenbrij.

Hydracure

Een intensieve verzorging voor onmiddellijke en langdurige hydratatie.

Beauty In Fusion

Het schoonheidsinfuus voor 30’ers, 40’ers en 50’ers. Een actief basisformule met een groot vochtinbrengend vermogen en een serum naargelang de leeftijd en behoefte van uw huid.

Timexpert Behandelingen

Timexpert White

Een verzorging die in staat is het ontstaan van pigmentvlekken te voorkomen, reguleren en corrigeren. Voor een oneffen, doffe huid met rimpelvorming en open poriën.
Geeft een heldere en effen teint

Timexpert O²

Intelligente zuurstofverzorging met een anti-pollutie versterking voor de huid. Een verzorging die zich aanpast  aan de nieuwe behoefte van de huid door het huidige levensritme.

Timexpert C+ A.E.G.

Vitamine C is een natuurlijk antioxidant die de meest doffe en futloze huid weer doet stralen. Het regenereert, hydrateert en brengt de huid weer in balans.

Timexpert SRNS

Een globale anti-aging verzorging op basis van epignetica. Het heeft een opvullende werking, helpt de huid volume te geven en rimpels en lijntjes verzachten.

Timexpert Rides

De eerste behandeling ter wereld met een drievoudige werking, die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en de rimpels weer glad maakt. Botoxeffect!

Timexpert Lift (IN)

Een nieuw tijdperk  in de zoektocht naar stevigheid waarbij chirurgische liften worden nagebootst en zorgen voor een algemeen resultaat vanuit de 3 vectoren van de verjonging: liftend, opvullend, aanspannend.

Timexpert Rides Eyes

Een gespecialiseerde professionele oogverzorging om expressielijntjes en rimpels te verminderen en wallen te bestrijden.

(€ 20.00 in combinatie met een gelaatsverzorging)

Ervaar het zelf

Maak direct een afspraak

Voor een van onze vele behandelingen