Close

Wie zijn wij?

Instituut Leen is een professioneel schoonheidsinstituut dat u een waaier aan verzorgingen biedt.
Of u nu komt voor een lichaamsverzorging, relaxen tijdens een gespecialiseerd gelaatsverzorging of pijnlijke voeten verlichten door middel van een pedicure…
wij zorgen steeds voor een uniek moment waarbij kwaliteit, resultaat en relaxatie voor ons op de eerste plaats staat.
Denken aan jezelf en genieten is belangrijk in het leven, gun jezelf op tijd een moment van relaxatie. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

Germaine De Capuccini

Alle behandelingen gebeuren met de producten van Germaine De Capuccini , een merk dat behoort tot de top van de wereld in de cosmeticasector.
Het is één van de weinige cosmeticamerken die voldoen aan de 3 begeerde kwaliteitsnormen: iso-, eco-, en pharmacie norm wat staat voor huidvriendelijke en innovatieve producten op basis van natuurlijke ingrediënten, vrij van proeven op dieren, milieuvriendelijk en dermatologisch getest.

Uniek bij Instituut Leen

Alle gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd met het DTI-apparaat.
Dit medisch-esthetisch apparaat brengt de actieve ingrediënten tot het gewenste huidniveau. Veilig, pijnloos en resultaatgericht. Deze non-invazieve en pijnloze behandelingen zijn gericht op het verbeteren van de huid. Denk aan huidveroudering, rimpels en verslappingen, maar het is ook uitermate geschikt voor een acnéhuid of een huid met roodheden.
De opperhuid, de lederhuid en het onderhuids bindweefsel krijgen de werkstoffen die ze nodig hebben. Het verbetert de resultaten van elke behandeling, is geheel pijnloos, biedt onmiddellijk resultaat en heeft geen bijwerkingen.

Ervaar het zelf

Maak direct een afspraak

Voor een van onze vele behandelingen